Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Slyer

Data inscrierii: 07/Sep/2005 Mesaje: 8 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Sep 23, 2005 12:34 pm Titlul subiectului: Re: Experienta...? |
|
|
Imi pare rau sa aud asta , uite vezi cateodata entuziastmu nu face bine _________________ uuuuuuuuuuuu...that's me |
|
Sus |
|
 |
Mady
Data inscrierii: 23/Sep/2005 Mesaje: 2 Locatie: Suceava
|
Trimis: Vin Sep 23, 2005 1:16 pm Titlul subiectului: Re: Experienta...? |
|
|
Ce pacat sa aud asta, imi pare foarte rau, e foarte aiurea sa intri in lumea tatuajelor cu o astfel de experienta. |
|
Sus |
|
 |
Southy
Data inscrierii: 23/Sep/2005 Mesaje: 5 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Sep 24, 2005 5:39 am Titlul subiectului: Re: Experienta...? |
|
|
imi pare foarte rau pt ce ti s-a intamplat |
|
Sus |
|
 |
Bigguy
Data inscrierii: 07/Sep/2005 Mesaje: 7 Locatie: Cluj
|
Trimis: Sam Sep 24, 2005 6:32 am Titlul subiectului: Re: Experienta...? |
|
|
------------------- naspa _________________ BiGgUy |
|
Sus |
|
 |
Paco
Data inscrierii: 23/Sep/2005 Mesaje: 4 Locatie: Severin
|
Trimis: Sam Sep 24, 2005 6:50 am Titlul subiectului: Re: Experienta...? |
|
|
Suparat...suparat...supart sunt doamne iara....
Nasoala chestie |
|
Sus |
|
 |
Hellboy Vizitator
|
Trimis: Sam Sep 24, 2005 8:14 am Titlul subiectului: Re: Experienta...? |
|
|
Imi pare foarte rau, nuhs chiar nash dori la nimeni sa aiba o experienta proasta.....e cel mai groaznic lucru si mai alea la inceput...... |
|
Sus |
|
 |
Theone Vizitator
|
Trimis: Sam Sep 24, 2005 8:49 am Titlul subiectului: Re: Experienta...? |
|
|
Nasol |
|
Sus |
|
 |
Maggy Vizitator
|
Trimis: Mie Sep 28, 2005 1:59 pm Titlul subiectului: Re: Experienta...? |
|
|
 |
|
Sus |
|
 |
Roberta
Data inscrierii: 23/Sep/2005 Mesaje: 5
|
Trimis: Vin Sep 30, 2005 8:59 am Titlul subiectului: 10x |
|
|
Multumesc ca suntei alaturi de mine... |
|
Sus |
|
 |
costi

Data inscrierii: 31/Ian/2006 Mesaje: 159 Locatie: Targu Jiu
|
Trimis: Dum Feb 05, 2006 12:22 pm Titlul subiectului: buna,si apropo de experienta ta.... |
|
|
O parere personala si care am vazut-o peste tot unde am fost,de exemplu am lucrat la saloane renumite''afara''si chiar si acolo clienti veneau si se uitau de curatenia locului respectiv ,daca se fumeaza acolo,daca se consuma alcool,daca se mananca in camera de lucru,etc...si daca nu le placea ''privelistea'' plecau ,)......deci ceea ce puteai face si tu...(m-au uimit cat de bine sunt eductai oameni acolo cand vine vorba de asa ceva).Si inca un sfat,cand intrati intr-un salon inafara faptului cu ,(virgula) curatenia,fumatul ,ace noi si asa mai departe,intrebati de calificarea celui care executa manopera respectiva,experienta lui in domeniu,si nu in ULTIMUL RAND ,nu uitati cereti va rog acel ''portofoliu''al artistului,poze cu lucrariile lui ( atentie inca o data va rog,poze cu lucrari ale artistului, nu ale salonului respectiv).si daca toate cele sunt la nivelul drintelor voastre atunci apelati cu incredere la manopera dorita de voi.....
Va multumesc pt. timpul acordat
Costi
www.costi-tattos.cabanova.ro _________________ fapte nu vorbe! |
|
Sus |
|
 |
Nickster

Data inscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 33 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 15, 2006 1:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
da intradevar foarte nasol ... e si chestie de igiena aici.... ma rog ...
nasola intamplare ... _________________ Nicky  |
|
Sus |
|
 |
paul_paul
Data inscrierii: 03/Noi/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Sam Noi 04, 2006 9:15 pm Titlul subiectului: Re: Experienta...? |
|
|
Roberta a scris: | Poate ca ar trebui sa stiti si voi ce experienta nashpa am avut, poate veti tine cont de ea. Cand am fost sa fac tatuajul, am ales un salonul, nu stiu dupa ce criteriu, probabil ca mi-l doream prea mult si numai conta unde.
Acel salon, dupa ce ca era destul de mic, mai avea si o singura camera, defapt era amenajat intr-o garsoniera si va da-ti seama ce spatiu oferea, asa ca cei carora li se facea tatuajul stateau impreuna cu cei cu piercingul si cu cei care asteptau, iar asta mi-a creat un discomfort destul de mare. Eu am ales sa fac tatuaju deasupra fundului, asa ca a trebuit sa stau pe burta si sa-mi las putin pantalonii mai jos, asa ca parca toata lumea se uita la mine si asta nu-mi placea, ma enerveaza cand unii pur si simplu se uita fix la mine...
Insa acum...asta e trebuia sa ma gandesc din-naite. Partea buna a fost ca tatuajul a iesit destul de bine, nu mi-a creat probleme, iar eu sunt de multumita de el.
Sper sa tineti cont de ce-am spus si sa aveti grija sa nu vi se intample si voua.
E rau, ca atunci cand nu te simt confortabil si in largul tau, parca si tatujul doare prea rau, si mai rau e ca dupa ce treci prin chestii din astea parca nu mai e, totul frumos cum credeai la inceput.  |
si tu nu te-ai uitat la cel dinaintea ta ?
daca doreai puteai cere intimitate nu cred ca era o problema.
iar ca ai stat pe burta... nu cred ca vroia-i sa stai in picioare sau sa te tatueze prin textila  |
|
Sus |
|
 |
JohnnyX81
Data inscrierii: 15/Iun/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Joi Feb 07, 2008 12:37 am Titlul subiectului: |
|
|
--- |
|