| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Aislinn

Data inscrierii: 30/Aug/2006 Mesaje: 19 Locatie: Otopeni
|
Trimis: Mar Iul 07, 2009 9:37 pm Titlul subiectului: sangerare.ce pot face? |
|
|
| Buna. Am mai trecut pe aici acum ceva mai mult timp. Acum, in schimb am o alta problema. Mi-am facut un pierce in nas in la salon in Mall duminica si am schimbat azi bijuteria cu una de-aia subtire cu bumb in capat. Beleaua e ca de cand am facut asta sangereaza ca dracu. Am scos-o si am dat cu apa oxigenata si pe afara si inauntru. Acum nu stiu ce sa fac pentru ca ma cam doare (putin cam tare). Sa ma ingrijorez de o infectie sau nu? |
|
| Sus |
|
 |
Pufi_Letal
Data inscrierii: 04/Iun/2009 Mesaje: 31
|
Trimis: Mie Iul 08, 2009 7:10 am Titlul subiectului: |
|
|
| cred ca ai fortat gaura si pielea abea formata si a sangerat....foloseste si apa cu sare si curata cu atentie...nu mai scoate cercelul |
|
| Sus |
|
 |
Aislinn

Data inscrierii: 30/Aug/2006 Mesaje: 19 Locatie: Otopeni
|
Trimis: Mie Iul 08, 2009 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pana la urma l-am scos. Era gaura initialoa mult mai mare decat noua mea bijuterie si era si data de 3 zile. O sa ma duc undeva unde sa nu vina cu pistolul ala afurisit la mine si sa-mi faca gaura. Sunt curioasa unde ca la 3 saloane diferite, acelasi mod de a da gaura. cat despre bijuterii, numai de-alea cu bumb in capat si de argint. |
|
| Sus |
|
 |
getwildro
Data inscrierii: 26/Aug/2009 Mesaje: 13 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 26, 2009 8:25 pm Titlul subiectului: Re: sangerare.ce pot face? |
|
|
| Orice infectie e periculoasa dar procedura pentru body piercing ar trebui sa reduca riscul, oricum ai grija cand scoti cercelul sa nu-l murdaresti, risti astfel sa maresti infectia |
|
| Sus |
|
 |
|