| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Teo
Data inscrierii: 27/Sep/2007 Mesaje: 1 Locatie: brasov
|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 6:32 pm Titlul subiectului: oare exagerez? |
|
|
hello...am doar 5 piercing`uri...facute majoritatea anul asta ..unul chiar sapt trecuta(in tampla)..ai mei nu mi`au zis mai nimic dar soramea ..mai mare decat mine..mi`a zis ca exagerez..si ca deja dau in sf...ca sunt obsedata de piercing`uri da nush ce sa zic..nu e adevarat eu mi le fac din placere !multa lume zice ca mi le`am facut ca sa ma dau mare sau sa ies in evidenta si chiar nush ce sa mai fac!eu nu mi le`am facut pt lume sau sa ies in evidenta eu mi le`am facut pt ca imi plac..si imi place senzatia cand imi fac piercing`ul ..chiar nu doare! |
|
| Sus |
|
 |
sascha
Data inscrierii: 03/Noi/2007 Mesaje: 88 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Sam Noi 03, 2007 4:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
hey am exact aceeasi problema k tine numai k un pic mai mare eu am 13 pierceuri ma rog .doar 2 p fata lumea s uita la mn d park as fi un martian da nu pot sa zic k imi sta rau sau k sunt urata ai mei nici nu stiu d toate oricum sunt super happy cu ele si eu ,k si tine nu le-am dat din cauza d moda or stuff like that..aia cre si le dau pt k e "cool" d obicei isi dau doar 1 si cand il scot regreta; stupid pple! ) la noi s vede k e pasiune :> ) |
|
| Sus |
|
 |
kontroll
Data inscrierii: 08/Iul/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Mie Iul 08, 2009 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
mey sa stii ka yo doar unu am...in spranceana...dar am avut si in buza in mijlok si un circular in dreapta buzei ) dar pe rand =)) si maine vreau sami dau unu in ureche dar nu unu cocalaresc ) unu negru  |
|
| Sus |
|
 |
sascha
|
Trimis: Mie Iul 08, 2009 11:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
lol. eu am 16 pierceuri acum ) cel ami mult am avut 19. sunt foarte happy cu ele  |
|
| Sus |
|
 |
getwildro
Data inscrierii: 26/Aug/2009 Mesaje: 13 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 26, 2009 8:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adevaru e ca nu se stie cand ai nevoie de o schimbare, getwild.ro , vei gasi acolo cu siguranta o serie de cercei pe gustul tau
ciao |
|
| Sus |
|
 |
sascha
|
Trimis: Joi Aug 27, 2009 8:17 am Titlul subiectului: |
|
|
sunt numai cacaturi acolo. siteurile romanesti pt cercei sunt nashpa. mi-am comandat 2 fleshuri din sua si sunt super  |
|
| Sus |
|
 |
getwildro
Data inscrierii: 26/Aug/2009 Mesaje: 13 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Joi Aug 27, 2009 8:22 am Titlul subiectului: |
|
|
| sascha a scris: | sunt numai cacaturi acolo. siteurile romanesti pt cercei sunt nashpa. mi-am comandat 2 fleshuri din sua si sunt super  |
In primu rand suntem singurii, in al doilea rand chiar nu ai auzit de wildcat ? |
|
| Sus |
|
 |
carnivalchords
Data inscrierii: 12/Iun/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Sam Iun 12, 2010 11:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| teo,linisteste-te...nu ai nici o problema.atata timp cat iti place si te simti bine cu ele,ignora ce spun restul.interesanta ideea cu tampla,sincer... |
|
| Sus |
|
 |
|