Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
ScarTissue
Data inscrierii: 26/Dec/2006 Mesaje: 6
|
Trimis: Mar Dec 26, 2006 12:36 pm Titlul subiectului: Pierce in limba... |
|
|
Recunosc, mi-a fost ingrozitor de frica... Am mers la salon, am aratat buletinul si m-am asezat pe scaunul de tortura. Anestezicul folosit a fost sub forma de spray, mi-a amortit limba, am simtit acul cand a intrat in limba si apoi cand a iesit dar NU A FOST ABSOLUT DELOC DUREROS. A montat bijuteria, a insurubat-o bine si asta a fost... Nu am avut mari dificultati in vorbire si nici nu s-a umflat foarte tare. La inceput aveam mereu senzatia ca o sa inghit bijuteria (mai ales cand mancam) sau imi venea sa o scuip. Dupa 2 saptamani nu mai ai nici o treaba, te-ai obisnuit, nu te doare, nu te deranjeaza, nu te incomodeaza... _________________ Freedom is just another word for nothing left to lose.... |
|
Sus |
|
 |
kreepy_child
Data inscrierii: 23/Ian/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Ian 23, 2007 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Frica mi-a fost si mie dar in schimb nu ma impiedicat asta .. imi doream foarte mult .. timp de 45 de minute s-a chinuit un prieten sa se apropie de mn cu acul iar apoi am descoperit k prin minune k tija nu intra in ac ... am indurat destul de mult avand in vedere k eram cu acul in limba si tipam k ma doare ... apoi sa stau sa scoata acul incet si sa bage tija ceea ce a fost foarte dureros... oricum acum e ok am cam o saptamana de cand mi l-am dat si sa mai vindecat pot sa mananc normal nu ma deranjeaza la aproximativ nimic dar inca traiesc cu impresia k o sal inghit sau k il mestec .. anyway mai vreau sami dau in spranceana si in buza si sami fac un tatuaj dar asta in vara anyway merita sa induri si ce-am indurat eo... sunt chiar multumita de ce a ieshit .... [/quote] _________________ You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same! |
|
Sus |
|
 |
octavian
Data inscrierii: 06/Mar/2008 Mesaje: 7 Locatie: timisoara
|
Trimis: Sam Mar 08, 2008 3:30 pm Titlul subiectului: Experiente piercing |
|
|
kreepy_child ... ar trebui sa il informezi p prietenul tau ca pierceurile se pun cu Branule care nu sunt asa de costisitoare si se gasesc in orice farmacie ... si ca se intruce acul cu tot cu "tija" aia de plastic ... si apoi se scoate acul astfel ramanand unde sa pui pierceul Branulele au mai multe taisuri la varf (daca te uiti cu atentie se observa) care au menirea sa taie carnea spre deosebire de ce a facut prietenul tau care a fortat cu pierceul provocand astfel si o sangerare abundenta Sfatul meu ... fa`i la cineva care stie .Bafta |
|
Sus |
|
 |
Enti
Data inscrierii: 16/Aug/2008 Mesaje: 6 Locatie: Braila
|
Trimis: Mar Aug 19, 2008 7:22 am Titlul subiectului: Re: Experiente piercing |
|
|
octavian a scris: | kreepy_child ... ar trebui sa il informezi p prietenul tau ca pierceurile se pun cu Branule care nu sunt asa de costisitoare si se gasesc in orice farmacie ... si ca se intruce acul cu tot cu "tija" aia de plastic ... si apoi se scoate acul astfel ramanand unde sa pui pierceul Branulele au mai multe taisuri la varf (daca te uiti cu atentie se observa) care au menirea sa taie carnea spre deosebire de ce a facut prietenul tau care a fortat cu pierceul provocand astfel si o sangerare abundenta Sfatul meu ... fa`i la cineva care stie .Bafta |
exista totusi o posibilitate sa fi luat un pierce prea gros si sa nu incapa in plasticul de la branula .... am patit si eu
miam dat de 3 ori gaura in limba singur pana cand m-am decis sa iau un pierce cu tija mai subtire si a 4a oara a mers l-am facut fara anestezic si nu prea m-a durut  |
|
Sus |
|
 |
pancake
Data inscrierii: 28/Apr/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Apr 28, 2009 3:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu n-am avut probleme cand mi l-am facut, decat in primele 3-4 zile.dar acum, dupa o luna, mi a aparut chiar langa gaura, sub limba o bucata de carne:| nu e umflatura...si nush ce sa fac...da ti mi si mie un sfat, pls:-s am baut lapte..stiu ca nu e voie, sa fie asta cauza?  |
|
Sus |
|
 |
salonta
Data inscrierii: 01/Iul/2008 Mesaje: 9 Locatie: resita
|
Trimis: Joi Mai 14, 2009 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bucata de carne.,..suna nasol... m-ai asteapta puitin ca poate e umflat...si daca nu dispare in 2 sapt zik sa mergi la un medic sa ii ceri parerea |
|
Sus |
|
 |
bebeloshaaa
Data inscrierii: 23/Iun/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Iun 23, 2009 7:23 am Titlul subiectului: mda.. |
|
|
deci....da....am piercing de 2 zile...cand mi l'am facut...mi'a fost foarte frica..dar mi l'a facut o fata care lucra foarte usor!! vreau sa va spun celor care doresc piercing in limba ..ca nu doare ..doar cand iti baga branula in limba si infileteaza piercingul! dupa pe mine nu m'a durut absolut delok! numai ca mno...mananc supa cu paiul...si oricum..foarte important e sa nu va jukatzi cu el prima saptamana...si dupa fiecare masa sa va clatitzi ori cu apa potabila..ori cu apa de gura!
lapte sa nu beti deloc...oua..fructe...bauturi carbogazoase...
e mai greutz...
da sincer...merita!:X
dar vreau sa intreb si eu cv...
daca e a2a zi...cat timp mai mananc supa? (
pls cn stie sa ma ajute si pe mn:X!
tnx:X |
|
Sus |
|
 |
Pufi_Letal
Data inscrierii: 04/Iun/2009 Mesaje: 33
|
Trimis: Mar Iun 23, 2009 7:58 am Titlul subiectului: |
|
|
eu ieri mi-am facut pierce in limba la salon....fara anestezie....nu a durut deloc....dor m-a usturat cand s-a chinuit ala sa scoata plasticul de la branula...am vorbit normal si ieri si azi...ai mei nici nu banuiesc desi am stat tot timpul cu ai aproape si am vorbit...de mancat mananc normal da mai cu grija asa.....ma cam jeneaza bila de jos ca loveste in gingie, oare rezolv daca schimb tija sau bila? |
|
Sus |
|
 |
carnivalchords
Data inscrierii: 12/Iun/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Sam Iun 12, 2010 11:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
am in jur de 5-6 zile de cand mi-am facut pierce in limba si...am mancat din prima zi fara nici o problema.mi-a fost foarte frica but s-a meritat.nu doare si nu e periculos atata timp cat persoana care il face stie despre ce e vorba.multa bafta celor care vreti sa va faci,se merita;) |
|
Sus |
|
 |
|