Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
inhum4n
Data inscrierii: 18/Apr/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 1:49 pm Titlul subiectului: :( |
|
|
Pacat ca se intampla asa ceva.
Ma tot uit pe o gramada de site-uri sa-mi fac un tatuaj....ma tot uit la modele si la felul in care sunt facute....m-am hotarat cam ce as vrea si am ajuns la faza urmatoare....sa gasesc un salon sa-mi fac tatuajul. Am gasit acest forum si mai ca sunt pe punctul de a ma razgandi......cautam ceva.....un post unde mai multi oameni sa spuna....da mah.....e Gigel din satu cutare care tranteste nejte tatoo-uri de mori.....kkt.....n-am gasit asa ceva.......
Cineva.....care sa nu aiba salonul lui si sa-si faca reclama.....ma poate indruma careva unde sa ma duc?
Multumesc mult |
|
Sus |
|
 |
robertcristian
Data inscrierii: 26/Apr/2008 Mesaje: 1 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Vin Mai 02, 2008 4:12 am Titlul subiectului: cine ma ajuta? |
|
|
mi-am facut un tatuaj,sunt multumit de el,dar as mai dori sa il ''elaborez''..ma poate ajuta cineva?as dori sa stiu si daca albul il poate imbunatati in vreun fel.multumesc anticipat |
|
Sus |
|
 |
vecinu22
Data inscrierii: 07/Oct/2007 Mesaje: 1 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 06, 2008 8:19 pm Titlul subiectului: ma ajutati si pe mine cu tatuaju asta |
|
|
as vrea si eu sa-mi fac tatuajul pe care il are jim carrey in filmul The number 23 puteti sa ma ajutati si pe mine cu un pret si cam cat ar dura[/img] |
|
Sus |
|
 |
kamayo
Data inscrierii: 24/Dec/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Dec 24, 2009 10:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Am si eu o nedumerire...vreau sa imi fac un tatuaj pe umar si fac sala de ceva timp si mana imi e in crestere...daca fac acuma tatuajul pe viitor mi se va deforma? |
|
Sus |
|
 |
|