Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Godsson Vizitator
|
Trimis: Joi Sep 22, 2005 1:37 pm Titlul subiectului: Cate piercinguri? |
|
|
Salutare, am si eu o intrebare cate piercinguri se pot face intr-un sfarc? |
|
Sus |
|
 |
MBout
Data inscrierii: 23/Sep/2005 Mesaje: 1 Locatie: Valcea
|
Trimis: Vin Sep 23, 2005 2:25 pm Titlul subiectului: Re: Cate piercinguri? |
|
|
Intr-adevar se pot face mai multe, insa dupa parerea mea 1 este deajuns, hai maxim 2 insa deja dupa aia e prea mult si parca nu ar rost...insa fiecare are placerile sale nu trebuie sa ma asculte pe mine.. |
|
Sus |
|
 |
andorina
Data inscrierii: 03/Ian/2006 Mesaje: 5 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 03, 2006 8:39 pm Titlul subiectului: Despre riscurile piercing-ului in sfarc |
|
|
M-a palit acu cateva zile o noua idee:un nou piercing de parca nu as avea destui si anume in sfarc .Poate imi spune si mie cineva care binenteles are, prin ce a trecut si dak doare rau? Eu suport durerea,dar imi e cam frica de urmari pt ca sunt fata si o sa am copii,si alte chestii.... |
|
Sus |
|
 |
TheOne Vizitator
|
Trimis: Vin Apr 28, 2006 11:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea, ca poti pune, atatea cate intra ! depinde de marimea sfarcului ! dar parca totusi, 1 e deajuns !  |
|
Sus |
|
 |
sascha
Data inscrierii: 03/Noi/2007 Mesaje: 89 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 5:13 pm Titlul subiectului: Re: Despre riscurile piercing-ului in sfarc |
|
|
andorina a scris: | M-a palit acu cateva zile o noua idee:un nou piercing de parca nu as avea destui si anume in sfarc .Poate imi spune si mie cineva care binenteles are, prin ce a trecut si dak doare rau? Eu suport durerea,dar imi e cam frica de urmari pt ca sunt fata si o sa am copii,si alte chestii.... | nu e nici un risc pt copii si nici nu s face cancer la san si alte kkturi de astea d durut doare dar merita zic dak vrei sa ti faci pt k o sa fii f multumita dupa aia cel mai repede se vindeca in cam 3 saptamani eu am in ambele de vreo 2 saptamani si mai doare un pic bafta |
|
Sus |
|
 |
JohnnyX81
Data inscrierii: 15/Iun/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Mie Feb 13, 2008 9:57 am Titlul subiectului: |
|
|
--- |
|