Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
costi

Data inscrierii: 31/Ian/2006 Mesaje: 159 Locatie: Targu Jiu
|
Trimis: Mar Ian 31, 2006 5:06 pm Titlul subiectului: Tatuajul o Arta? |
|
|
si daca da ,ce inseamna pentru voi un tatuaj profesional ? se limiteaza la executia lui cu o masina profesionala ?  _________________ fapte nu vorbe!
Ultima modificare efectuata de catre costi la Mie Mar 01, 2006 12:04 pm, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
 |
runin

Data inscrierii: 17/Ian/2006 Mesaje: 64 Locatie: Arad
|
Trimis: Mar Ian 31, 2006 7:11 pm Titlul subiectului: Mai mult decat atat... |
|
|
Pt mine cel putzin, tatuajul e mai mult decat arta. In primul rand tatuajele sunt viatza mea, traiesc pentru a tatua, si e si o arta. Pt mine e important si cum e tatuajul in piele, pt mine e important cum o sa arate peste 10 ani. Da este o arta... daca se poate face o Monalisa pe panza, de ce sa nu se poata face si pe piele? iar daca reusesti sa faci asa ceva pe piele, atunci valoreaza mai mult decat Monalisa de pe panza (din punctul meu de vedere) E arta, chiar daca e facut dupa un desen flash, sau chiar daca e facut din cap, atata timp ca tatuator este un artist si prin atitudine si prin tehnica. Salutare _________________ I love tattoos. I live for tattooing.
http://www.skin-tuning.com |
|
Sus |
|
 |
Vizitator
|
|
Sus |
|
 |
Vizitator
|
Trimis: Mar Iun 20, 2006 11:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
poate printre voi |
|
Sus |
|
 |
Nickster

Data inscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 33 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 15, 2006 8:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
tatuajul e o ARTA ...
Tatuajul din punctul meu de vedere il poti numi artist pe cel care ti-l face ... pt ca face din capul lui , ochii , imaginatie si cu ajutorul masinii de batut !!!
nu stiu poate nu am zis bine ce am zis dar eu asta cred ..... _________________ Nicky  |
|
Sus |
|
 |
Alicetattoos

Data inscrierii: 29/Aug/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Mie Aug 30, 2006 6:18 am Titlul subiectului: |
|
|
[color=red][/color] TATUAJUL ESTE O ARTA .bineinteles ca nu trebuie exagerat cand zicem astfel de chestii. Ma uit la moldovenii de pe strada cum stau cu "tatuaje" facute de niste copii..nu poti spune PROFESIONIST...ceva gen "mitica viteazul" oamenii devin obsedati de cultura lor..dar unii isi bat joc no offence  _________________ ~~Tattoos 4 Life~~ |
|
Sus |
|
 |
attila- bizzzart tattoo
Data inscrierii: 06/Mai/2006 Mesaje: 157 Locatie: cluj-napoca
|
Trimis: Joi Aug 31, 2006 7:14 am Titlul subiectului: |
|
|
True! |
|