Tatuaje    Piercing    Body Painting    Forum    Saloane tatuaj

Galeria meaGaleria mea   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare
 
 
  Meniu
 
 
  Articole
« inapoi la categoria principala  
Vindecarea piercingului

Vindecarea piercingului


Buricul este o cicatrice care are tendinta de a colecta mizeria, astfel ca daca dupa baie nu este uscat adecvat poate deveni un focar de infectie. Odata ce a fost facut piercingul, trebuie avuta o grija mai mare cu curatatul pentru a prevenii infectiile.
Buricului ii trebuie o perioada lunga pentru vindecare deoarece este in centrul abdomenului, iar acesta este supus multor miscarii.
Deasemenea trebuie avuta o mare atentie cu hainele deoarece acestea freaca constant piercingul.
Deobicei are nevoie de 3-4 luni sa se vindece, dar la unii oameni perioada de vindecare poate ajunge la 12 luni.
Nu trebuie sa va alarmati deoarece singura diferenta vizibila dintre un buric vindecat si unul nevindecat este roseata din jurul piercingului, iar aceasta este destul de greu de observat.
Timpul de vindecare depinde mai multi factori :sanatatea, greutatea, dieta, hainele, profesia si cel mai important cata grija se are de el.
Daca sunteti ingrijorati de dificultatile pe care le puteti avea in procesul de vindecare a piercingului ar trebui sa folositi un cercel in forma de haltera, acestea se pot lovi mai greu, deci se vindeca mai usor. Sunt intr-adevar mai scumpe, insa cred ca arata mai bine, si ajuta vindecarea.
In primele 4-5 zile buricul va arata bine, abia dupa aceea se va forma o pata rosie in jurul ranii. Abia atunci veti incepe sa inlaturati crusta din jurul piercingului, acesta se formeaza in urma morti globulelor albe din sange ca rezultat al procesului de vindecare. De la locul piercingului vor incepe sa iasa cantitati mici de lichid alb, asta nu este un semn de infectie ci un simplu rezultat al incercarii de catre corpul vostru de a vindeca o rana cu un obiect strain in ea. Daca acel lichid devine mai vascos si galben, sau se va simti prezenta unei dureri sau inrosiri excesiva, atunci se poate pune problema unei posibile infectii, si indicat ar fi atunci sa mergeti sa va vad un doctor.
Dupa 6-8 saptamani acea scurgere si crusta se vor micsora, si ar trebuie sa mai fie doar o mica pata rosie in jurul ranii. Daca rana nu este vindecat in totalitate si veti inceta curatarea ei, se poate dezvolta o infectie.

 
Tatuaje |  Piercing |  Body Painting |  Forum |  Saloane tatuaj                     Despre Noi | Parteneriat | Contact design by DOW MEDIA