Tatuaje    Piercing    Body Painting    Forum    Saloane tatuaj

Galeria meaGaleria mea   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare
 
 
  Meniu
 
 
  Articole
« inapoi la categoria principala  
Alegerea cercelului

Alegerea cercelului


Piercingul odata vindecat , va dura o viata, deci va trebui sa decideti cu grija daca preferati un cercel circular sau unul in forma de tepusa, unghiul piercingului pentru cercelul circular este diferit fata de unghiul pentru cercelul in forma de tepusa. Oricum, il puteti schimba mai tarziu cu toate ca cel in forma de tepusa nu va sta perfect in gaura unuia circular. Estetic, multi oameni prefera tepusa in locul celui circular, si o tepusa este mult mai usor de schimbat si exista intr-o gama larga.
Cercelul poate fi din otel chirurgical simplu sau placat cu aur, dar si din aur masiv.
Puteti opta si pentru cercelul in forma de tepusa acesta arata ca o mica sageata cu o bila la un capat si plat la capatul celalalt pentru ca sta in interiorul gurii. In cazul alegerii unui astfel de cercel, piercingul se face la un anumit unghi pentru a nu atinge gingia, in general mai jos cu 5-10mm mai jos de linia buzei si in centru.
Este disponibila o gama larga de cercei in forma de tepusa : din otel chirurgical simplu sau placat cu aur, din aur masiv de 18 carate sau din otel cu diferite pietre pretioase.

 
Tatuaje |  Piercing |  Body Painting |  Forum |  Saloane tatuaj                     Despre Noi | Parteneriat | Contact design by DOW MEDIA