Tatuaje    Piercing    Body Painting    Forum    Saloane tatuaj

Galeria meaGaleria mea   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare
 
 
  Meniu
 
 
  Articole
« inapoi la categoria principala  
Ingrijirea piercingului

Ingrijirea piercingului


Curatati piercingul in fiecare zi. Faceti apa sarata dizolvand sare de bucatarie sau de mare intr-un pahar cu apa calda. Inmuiati un prosop curat sau un servetel in aceasta si aplicati pe piercing 2-3 minute (pana inlaturati intrega crusta). Este important sa inlaturati toata crusta deoarece se poate intarii pe cercel si intra in interiorul ranii cauzand durere si inflamatie.
Clatiti cu apa curata si miscati cercelul foarte usor pentru a va asigura ca nu a mai ramas crusta deloc.
Folositi o periuta de dinti noua si moale pentru a inlatura orice crusta daca aveti cercel in forma de haltera. Curatati periuta cu apa fierbinte si asigurati-va ca nu o folositi decat la curatarea crustei.
Uscati cercelul dupa ce faceti dus cu un servetel curat sau hartie igienica. Incercati sa tamponati usor pentru a-l usca, nu frecati dur pentru a nu agrava rana.
Folositi ulei de levantica pentru ca acesta grabeste videcarea ranii. Aplicati o cantitate mica cu ajutorul unui servetel dupa spalare si miscati cercelul pentru ca uleiul sa intre in rana, daca aveti cercel circular rotiti-l cu grija. Inlaturati orice exces de ulei cu un alt servetel, pentru ca lasandu-l acolo poate irita pielea.
Aveti grija ca cercelul sa fie curat tot timpul.
Incercati sa nu scoateti cercelul in prmele 6 luni deoarece gaura se inchide destul de repede.
Incercati sa dormiti pe partea opusa piercingului, pentru a reduca miscarile cercelului.
Folositi produse ce contin vitamina B si supliment de Zinc deoarece acestea grabesc vindecarea.
Incercati sa nu scoateti si sa reintroduceti cercelul deoarece acest lucru poate intarzia vindecarea si poate duce la o infectie.
 
Tatuaje |  Piercing |  Body Painting |  Forum |  Saloane tatuaj                     Despre Noi | Parteneriat | Contact design by DOW MEDIA