Tatuaje    Piercing    Body Painting    Forum    Saloane tatuaj

Galeria meaGaleria mea   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare
 
 
  Meniu
 
 
  Articole
« inapoi la categoria principala  
Vindecarea piercingului

Vindecarea piercingului


Piercingul in limba are deobicei nevoie de 10-14zile sa se vindece, este aproape imposibil sa faca infectie pentru ca gura contine enzima ‘Ptyalin’ si peptide contra microbilor, care vor ucide bacteriile, insa folosirea unei cantitati mari de apa de gura poate le poate distruge facand ca limba sa devina verde sau maro, daca se intampla asa ceva reduceti cantitatea de apa de gura de care o folositi.
In primele zile limba se va umfla, iar intre zilele a doua si a cincia umflatura va fi maxima, timp in care limba va fi foarte greu de controlat si va fi destul de greu de vorbit. Singurele mancaruri care se poate manca intre zilele a treia si a cincea vor fi cele de genul piureului de cartofi, pasta de spachete sau shake de lapte cu fructe.
In timpul vindecarii s-ar putea sa intalniti una din urmatoarele probleme, nu va alarmati vor disparea odata ce rana va fi vindecata. Glandele salivare vor produce mai multa saliva decat de obicei asta va va face sa inchititi incontinuu, va dura cam pana in ziua a cincia.
Papilele gustative de la baza limbii vor fi foarte stimulate si vor crea o senzatie de mancrime sau arsura. La inceput veti simti o sensibilite ridicata in locurile unde ating marginile cercelului.
Din rana va curge un lichid alb care nu trebui sa va sperie, face parte din prcesul de vindecare, sunt doar globulele albe ale sangelui, moarte, toate ranile se vindeca secretand plasma care formeaza coaja, dar din cauza salivei din gura aceasta nu se poate forma.
Dupa 3-5 zile umflatura va incepe sa scada, iar 7-10 zile dupa va trebuie sa schimbati cercelul cu unul mai scurt, lucru pe care-l puteti face singuri nu neaparat cu ajutorul celui care vi l-a pus initial. De obicei asta e perioada cand se intrduce cercelul mai scurt, insa la unii se poate si mai devreme in functi e de periada de vindecare. Umflatura limbii depinde de cat de lunga este (limbile mai lungi se umfla mai mult), unde este percingul pus (cu cat este pus mai in spate cu atat limba se umfla mai mult) si cat de bine veti urmari instructiunile de ingrijire si curatare.

 
Tatuaje |  Piercing |  Body Painting |  Forum |  Saloane tatuaj                     Despre Noi | Parteneriat | Contact design by DOW MEDIA