Tatuaje    Piercing    Body Painting    Forum    Saloane tatuaj

Galeria meaGaleria mea   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare
 
 
  Meniu
 
 
  Articole
« inapoi la categoria principala  
Ingrijirea piercingului

Ingrijirea piercingului


Trebuie folosite pastile antibacteriale si antiinflamatoare, in general antibiotice, pana cand umflatura scade si cercelul este schimbat cu cel mai mic. Pastilele au doua functii una cea antibacteriala care previne infectile, iar a doua, cea mai importanta cea antiinflamatoare cea care ajuta ca umflatura sa scada si rana sa se vindece cat mai repede. Folosindu-le perioada de vindecare va scadea.
Trebui clatita gura cu un dezinfectant dupa masa (cel putin primele 14zile), apa de gura trebuie diluata pana la ¼ din concentratia normala, pentru ca folosirea ei nediluata reduce cantitatea naturala de enzime si peptide care ajuta la vindecare.
Cercelul se schimba dupa cel putin 10 zile, daca se face mai de vreme exista riscul ca limba sa se umfle la loc.
Trebuie inlaturat stratul care se face pe cercel in perioada de vindecare insa delicat cu ajutorul unei periute de dinti foarte moale. Dupa vindecare se poate scoate cercelul pentru a fi curatat.
Trebuie verificat o data pe saptama daca bilele cercelului sunt bine stranse, insa cu mainile curate si cu multa grija, surubul se strange in sensul acelor de ceas.
Prima oare cand mancati mancare solida dupa vindecare trebuie sa aveti grija sa luati muscaturi mici si sa mestecati cu grija, sa nu fie lovit cercelul.
Dimineata trebuie bauta, foarte incet, apa rece(deobicei cu gheata in ea) pentru a preveni umflarea limbii deaoarece stand pe spate creste volumul de sange care urca la cap.
Trebuie mancata multa mancare rece cum este inghetata sau iaurtul inghetat, sau trebuie bauta multa apa cu gheata pentu a alina durerea si pentru a scadea umflatura.
In cazul umflaturilor si a durerilor mari incercati sa sugeti cuburi de gheata pur si simplu.

 
Tatuaje |  Piercing |  Body Painting |  Forum |  Saloane tatuaj                     Despre Noi | Parteneriat | Contact design by DOW MEDIA