Tatuaje    Piercing    Body Painting    Forum    Saloane tatuaj

Galeria meaGaleria mea   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare
 
 
  Meniu
 
 
  Articole
« inapoi la categoria principala  
Ingrijirea piercingului

Ingrijirea piercingului


Principalul motiv al infectiilor este miscarea cercelului, atingeti cercelul doar cand il curatati !
Inlaturati bandajul cand ajungeti acasa, poate exista sange cuagulat in jurul ranii, nu va alarmati este un lucru normal si se va spala foarte usor. Faceti un dus, incercati sa tineti pentru 3-4 minute rana in apa pentru a se inmuia sangele cuadulat, apoi curatati bine rana.
Nu folositi nici un fel de solutie de curatat in primele 24 de ore.
Folositi sapun antibacterial, cand facti baie( o data pe zi). Dupa ce inlaturati coaja folositi solutie de curatat( 1-2 picaturi), lasati-o cateva minute apoi curatati bine rana cu sapun pentru a inlatura solutia, apoi uscati zona piercingului prin tamponare cu ajutorul unui servetel curat sau hartie igienica.
Asigurati-va ca inlaturati toata crusta, daca nu aceasta se poate intarii pe cercel, si va rupe rana in interior atunci cand cercelul va fi miscat, poate fi destul de dureros si poate duce la o inflamare si va intarzia vindecarea.
Folositi ulei de levantica, acesta ajuta vindecarea si reduce tensiunea din rana.
Incercati sa evitati contactul sexual pentru macar primele 3-4 zile, iar in prima luna fiti destul de delicati in timpul actului sexual. Daca simtiti orice durere in timpul actului, opriti-va pentru ca puteti rupe rana cauzand durere si inflamatia acesteia.
Folositi prezervativ in timpul actului sexual in primele 4 saptamani macar.
Purtati lenjerie curata din bumbac pentru a-i da voie ranii sa respire.
Folositi solutii de curatat dupa ce innotati in mare sau piscinele publice.
Asigurati-va ca uscati rana dupa spalare, folosind servetele sau hartie igienica, nu folositi prosoape deoarece acestea pot adapostii bacterii.
Daca faceti efort si transpiratii curatati-va bine rana deoarece transpiratia actioneaza ca un acid asupra ranilor, si le poate agrava.
Evitati sa miscati foarte mult cercelul in primele 3-4 saptamani, miscati-l indeajuns cat sa inlaturati crusta, miscarea excesiva poate agrava si intarzia vindecarea.
Nu rupeti coaja, se poate ajunge la o infectie, iar in aceasta zona este foarte periculoasa

 
Tatuaje |  Piercing |  Body Painting |  Forum |  Saloane tatuaj                     Despre Noi | Parteneriat | Contact design by DOW MEDIA