Tatuaje    Piercing    Body Painting    Forum    Saloane tatuaj

Galeria meaGaleria mea   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare
 
 
  Meniu
 
 
  Articole
« inapoi la categoria principala  
Locul piercingului

Locul piercingului


Cu toate ca se poate face piercing chiar in clitoris, se foace foarte rar deoarece clitorisul trebuie sa foe foarte bine dezvoltat pentru a se puntea face piercing.
Oricum daca doriti sa faceti un piercing in clitoris ar trebui facut prima oara in preputiul clitorisului, asta pentru ca acesta face ca clitorisul sa creasca in marime, iar asta face ca piercingul in clitoris sa fie mult mai usor de realizat.
Piercingul clitorisului implica un risc destul de mare deoarece exista pericolul de a atinge nervul care asigura stimularea clitorisului si asta poate cauza o pierdere permanenta a functiei sexuale.
Piercingul preputiului clitorisului este cel mai comun deoarece este mai usor de facut si asigura stimulare sexuala mai mare decat a oricare alt piercing. Piercingul in preputiul clitorisului poate fi atat vertical cat si orizontal, cel virtecal este cel mai comun, deocicei la acest piercing este folosit un cercel in forma de haltera. Acest cercel trebuie pozitionat astfel incat bila de la unul din capete sa fie exact deasupra clitorisului, acesta bila este cea care provoaca extra stimularea pentru care este faimos acest piercing. Acest piercing poate fi facut si cu un cercel circular care se inchide cu bila, insa cercelul haltera este mult mai stimulativ si mai confortabil .

 
Tatuaje |  Piercing |  Body Painting |  Forum |  Saloane tatuaj                     Despre Noi | Parteneriat | Contact design by DOW MEDIA