Tatuaje    Piercing    Body Painting    Forum    Saloane tatuaj

Galeria meaGaleria mea   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare
 
 
  Meniu
 
 
  Articole
« inapoi la categoria principala  
Ingrijirea piercingului

Ingrijirea piercingului


Ar trebuie sa va abtineti sa faceti sex pentru macar primele 2-3 zile, si ar trebuii sa fiti foarte delicati in prima saptamana, daca simtiti o durere brusca, asemeni unei taieturi in timp ce faceti sex in perioada de vindecare ar trebui sa va opriti sau veti reusii sa smulgeti piercingul.
Ar trebui sa purtati lenjerie curata din bumbac pentru primele 4 saptamani, doarece aceasta lasa rana sa respire si astfel se micsoreaza snasele unei infectii.
Curatatul ranii se face usor(dizolvati intr-un pahar cu apa calda, sare de bucatarie sau indicat ar fi sare de mare), apa sarata ajuta vindecarea si previne infectiile, ar trebui sa curatati cu apa sarata macar din doua in doua zile in primele 2 saptamani.
Nu trebuie sa folositi nici o solutie mentolata sau pe baza de alcool sau orice alte chimicale care pot distruge echilibrul natural al bacteriilor in vagin, deoarece se poate ajunge la o infectie, care va crea un disconfort destul de mare si de care va fi destul de dificil sa scapati.
Deasemenea incercati sa evitati lenjeria din fibre sintetice, cea din bumbac este cea mai buna, aceasta ajutand vindecarea. .

 
Tatuaje |  Piercing |  Body Painting |  Forum |  Saloane tatuaj                     Despre Noi | Parteneriat | Contact design by DOW MEDIA