Tatuaje    Piercing    Body Painting    Forum    Saloane tatuaj

Galeria meaGaleria mea   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare
 
 
  Meniu
 
 
  Articole
« inapoi la categoria principala  
Bacteriile si infectiile

Bacteriile si infectiile


Bacteriile sunt micro-organismele care provoace infectiile si bolile.
Bacteriile se gasesc aproape oriunde pe glob. O simpla lingurita de pamant poate contine cateva sute de miliarde de bacterii, si chiar nishte maini foarte bine spalate contin milioane de bacterii pe fiecare centimetru patrat.
Bacteriile sunt principalele responsabile pentru infectiile ranilor tatuajelor sau piercingurilor, fie ca acestea sunt in urechi, sfarcuri sau alte parti ale corpului unde se pot face.
Infectiile ranilor se pot produce cand o anumita bacterie care in mod normal nu este prezenta in locul respectiv, este introdusa in acea zona. Un bun exemplu este : atunci cand cel care face tatuajul nu foloseste instrumente sterile sau nu se spala pe maine. Deasemenea infectiile se pot produce cand o cantitate mare de bacterii prezente in mod normal in organism sunt introduse in rana unui tatuaj sau a unui piercing( cum sunt de exemplu stafilococii) bacteria care in mod normal produce micile pete si umflaturi ale pielii. Asta in mod normal se intampla cand o persoana isi atinge diferite parti ale corpului  iar apoi rana tatuajului sau a piercingului, provocand o infectie.
Majoritatea bacteriilor sunt inactive sau distruse de anumite antibiotice, solutii de curatat anti-bacteriale precum dezinfectantii sau  prin sterilizare.

 
Tatuaje |  Piercing |  Body Painting |  Forum |  Saloane tatuaj                     Despre Noi | Parteneriat | Contact design by DOW MEDIA