Tatuaje    Piercing    Body Painting    Forum    Saloane tatuaj

Galeria meaGaleria mea   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare
 
 
  Meniu
 
 
  Articole
« inapoi la categoria principala  
Permanenta tatuajelor

Permanenta tatuajelor


Poate v-ati intrebat de ce nu dispare tatuajul odata cu inlocuirea celulelor pielii.
In primul rand trebuie sa stim structura pielii noastre, stratul superior se numeste epiderma, este foarte subtire, are doar 1/10 milimetrii cel mult. Aici celulele se divid constant trecand din stratul inferior la suprafata unde formeaza crusta.Sub epiderma este stratul dermic care nu urmeaza acelasi proces de inlocuire constanta.
Acul masini de tatuat penetreaza doar cativa milimetrii pielea. Dar este deajuns sa lase o urma de tus in stratul dermic. Chiar dupa formarea crustei de catre celulele superficiale ale epidermei, tusul ramane in stratul dermic. Un tus bun nu se va dizolva in lichidul dermic sau cauza o reactie imuna. Daca tusul creaza o reactie imuna, globulele albe ale sangelui vor inlatura particulele de tus, tatuajul devenind neclar.
Daca doriti sa scapati de un tatuaj, tehnica inalurarii acestuia cu ajutorul laserului se imbunatateste constant. Insa tot nu este perfecta – poate produce cicatrici sau decolora anumite zone. Asa ca intotdeauna inainte de a va lua acest angajament, ar trebui sa va ganditi bine.
 
 
 
Tatuaje |  Piercing |  Body Painting |  Forum |  Saloane tatuaj                     Despre Noi | Parteneriat | Contact design by DOW MEDIA