Tatuaje    Piercing    Body Painting    Forum    Saloane tatuaj

Galeria meaGaleria mea   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare
 
 
  Meniu
 
 
  Articole
« inapoi la categoria principala  
Metode de scoatere a tatuajelor

Metode de scoatere a tatuajelor


Scoaterea tatuajelor este un proces serios care ar trebui aplicat cu grija. Tatuajele sunt facute sa fie permanente, deci inlaturarea tatuajelor este practic incercarea de a inversa o procedura permanenta. Astfel, multi chirurgi vor spune ca scoaterea completa este aproape imposibila.
Tatuajele sunt facute prin injectarea pigmentului intr-un substrat al pielii,  permitand tusului sa ramana in piele si sa nu fie inlaturat odata cu celulue moarte ale pielii. Iar asta face ca scoaterea tatuajului sa fie destul de dificila.
Exista cateva metode de indepartare a tatuajului, insa niciuna dintre acestea  nu este perfecta. De exemplu criochirurgia, in cazul acesteia se  ingheata pielea de deasuprea si din jurul tatuajului inainte de a-l scoate, pe cand excizia implica taierea completa a pielii tatuate.
Cu toate acestea, cea mai populara metoda de indepartare a tatuajului de astazi este terapia cu laser, deoarece riscul este relativ mic comparativ cu metoda chirurgicala iar vindecarea este deasemenea mai rapida.
O alta metoda de inlaturare a tatuajului vechi este acoperirea lui, prin aceasta metoda tatuajele vechi nedorite sunt acoperit cu altele noi.
 
 
 
 
Tatuaje |  Piercing |  Body Painting |  Forum |  Saloane tatuaj                     Despre Noi | Parteneriat | Contact design by DOW MEDIA