Tatuaje    Piercing    Body Painting    Forum    Saloane tatuaj

Galeria meaGaleria mea   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare
 
 
  Meniu
 
 
  Articole
« inapoi la categoria principala  
Combaterea infectiilor

Combaterea infectiilor


Din cauza murdariei care intra in piercingul din spranceana, miscarii, si numarului mare de radacini ale firelor de par de langa rana, piercingul este predispus infectiei. Trebui sa fiti foarte atenti cu curatarea pentru a evita infectiile, oricum daca o infectie are loc se agraveaza foarte repede. Deoarece nu exista tesut sub pielea sprancenei, infectia se poate transforma repede intr-un chist mare, daca locul unde a fost facut piercingul devine foarte rosu si sensibil, posibil ca o cantitate mare de puroi s-a format in rana.
Atunci rana va trebui curatata, cea mai usoara metoda de a inlatura infectia din rana este aplicarea compreselor fiebinti. Trebuie avut insa grija cu temperatura compresei.
Tineti compresa peste rana pana ce temperatura ei scade, iar apoi trebuie sa spalati rana cu apa sarata calduta. Nu apasati pe rana pentru a scoate puroiul, doar tamponati usor in jurul ranii cu un servetel curat, repetati acest proces de cateva ori pana cand tot puroiul va iesi din rana.
Urmati acest proces de doua ori pe zii, iar daca infectia nu scade mergeti la doctor si procurati-va niste antibiotice. Cercelul nu trebuie inlaturat din gaura deoarece acesta permite puroiului sa iasa din rana. Sigura situatie in care va trebui sa indepartati cercelul este atunci cand nici nu ajutorul antibioticelor infectia nu va disparea, aceste complicatii sunt foarte rare.
 
Tatuaje |  Piercing |  Body Painting |  Forum |  Saloane tatuaj                     Despre Noi | Parteneriat | Contact design by DOW MEDIA