Tatuaje    Piercing    Body Painting    Forum    Saloane tatuaj

Galeria meaGaleria mea   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare
 
 
  Meniu
 
 
  Articole
« inapoi la categoria principala  
Sfarcurile

Sfarcurile


Piercingul in sfarcuri era considerat in trecut ca a fi simbol al puterii, virilitatii si al rezistentei.
Bastinasii din America Centrala practicau acest tip de piercing ca o marca a trecerii la varsta barbatiei. In Imperiul Roman, piercingul era adoptat de garzile de onoare al Imparatiilor, in semn de dedicatie pe care acestia o aveau pentru imperiu, simbolizand puterea si datoria de a-si proteja imparatul.
Chiar si Julius Caesar si-a facut piercing in sfarcuri pentru a-si arata puterea si identificarea lui cu barbatii.
Mai tarziu acest tip de piercing a devenit o moda astfel ca in secolulu al 14lea, Regina Bavariei, Isabella pe langa acest piercing a introdus si o moda a decolteelor foarte joase, pentru a se vedea acele inele care uneori erau din aur cu diamante si erau legate intre ele de un lant din aur.
La sfarsitul anilor 1890, piercingul in sfarcuri a revenit pentru o scurta perioada, din nou la moda, fiind numit ‘Anneux De Sein ‘ de catre magazinele de bijuterii pariziene.
Inelele mareau sfarcurile si mentineau o stare constanta de excitare.....asta creand o nemultumire a comunitatii medicilor, considerand ca aceste proceduri cosmetice sunt o insulta adusa la corpul traditional al femeii.
Acest piercing era practicat in trecut de catre indienii Karankawa din Texas si se mai practica inca in Muntii Algeriei de catre femeile tribului Kabyle.
Astazi acest tip de piercing, ca si celelalte, a devenit o moda captivandu-i pe multi, inclusiv pe celebritati, de exemplu Lenny Kravitz, Gerry Connelly sau Axel Rose de la Guns&Roses. 
Tatuaje |  Piercing |  Body Painting |  Forum |  Saloane tatuaj                     Despre Noi | Parteneriat | Contact design by DOW MEDIA