Tatuaje    Piercing    Body Painting    Forum    Saloane tatuaj

Galeria meaGaleria mea   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare
 
 
  Meniu
 
 
  Articole
« inapoi la categoria principala  
Ingrijirea piercingului

Ingrijirea piercingului


Prima cauza a infectiei piercingului este miscarea , piercingul se atinge doar atunci cand se curata si atunci cu grija.
Trebuie curatat in fiecare zii, inmoiati un servetel in solutie salina, obtinuta din ½ lingurita de sare de mare sau sare de masa dizolvata in ¼ pahar cu apa calduta. Tineti servetelul peste rana 3-4 minute pana cand este inlaturata crusta, dar cu grija ca sa nu iasa cercelul afara, curatati si cercelul cu aceeasi solutie. Trebuie sa inlaturati orice crusta de pe inel sau cercel inainte de a-l misca pentru ca se poate irita rana.
Usucati rana tamponandu-o cu grija cu un servetel curat.Aveti grija cand va stergeti pe fata cu prosopul sa nu loviti cumva cercelul si aveti grija ca prosopul sa fie curat.
Folositi ulei de levantica pentru ca acesta grabeste videcarea ranii. Aplicati o cantitate mica cu ajutorul unui servetel dupa spalare si miscati cercelul pentru ca uleiul sa intre in rana, daca aveti cercel circular rotiti-l cu grija. Inlaturati orice exces de ulei cu un alt servetel, pentru ca lasandu-l acolo poate irita pielea.
Cercelul se poate indeparta noaptea, insa doar dupa vindecare.
Se pot folosi produse ce contin vitamina B si supliment de Zinc pentru a accelera vindecarea
Nu rupeti coaja deoarece se pot forma mici umflaturi sau infectii
Nu indepartati cercelul pana la vindecare, se pot forma infectii lasad rana deschisa.
Nu indepartati cercelul mai mult de o zi in primele 6 luni, sau gaura se va inchide.
Nu folositi machiajuri, creme de curatat, lotiuni de bronzat direct pe piercing, cand folositi fixativ acoperiti piercingul cu mana.
Nu folositi solutii mentolate sau pe baza de alcool pentru a-l curata, pentru ca aceste ataca tesutul delicat care se formeaza, si se pot forma mici umflaturi sau infectii.

 
Tatuaje |  Piercing |  Body Painting |  Forum |  Saloane tatuaj                     Despre Noi | Parteneriat | Contact design by DOW MEDIA